ALİAĞA BELEDİYESİ’NDE SKANDALLAR ZİNCİRİ…

 

Aliağa Belediyesi ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR darp, hakaret, tehdit, küfür, yolsuzluk, sahtecilik, rüşvet ve yasak aşkları ile gündemi meşgul etmeye devam ediyor.


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın eşi Özlem Acar’ın çocuğuna eğitim veren Senegal vatandaşı A.M. isimli mülteci kadının, ev işlerini yapmaya itiraz etmesi üzerine darp edildiği iddiası gündemdeyken, başkanlıktan önce Meclis üyesi Fatih Kürşat KAPLAN’ı adamları ile darp etti, ardından İzmir BB Genel Sekreteri Buğra GÖKÇE’yi tehdit edip, hakaret etti.

Acar'ın adı CHP'li Ertekin Gültekin'in vurulması olayında azmettirici olarak geçti. Acar, Aliağa Ekspres Gazetesi'nin sahibi Bülent Pınarbaşı'na hakaret etti ve yargılanıyor.

BAŞKAN ACAR CEZA ÜSTÜNE CEZA ALIYOR.

MHP'li Belediye Başkanı Serkan ACAR daha önce bir belediye işçisini darp etmek, geçmiş dönem belediye meclisi üyelerine hakaret etmek ve bir gazeteciye hakaret etmek suçlarından cezalar almış, bu cezalar hakkında da hükmün açıklanması geri bırakılması kararlaştırıldı. Son olarak yargı kararını uygulamadığı gerekçesi ile 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.




“ARKAMDA SÜLEYMAN SOYLU VE YARGI VAR”

Serkan ACAR her fırsatta ilçede etkinliği korumak ve dokunulmaz olduğunu belirtmek için “Arkamda Süleyman SOYLU ve bütün yargı var. Bana kimse dokunamaz” diyor.



BELEDİYE SAHTE FATURA İLE SOYULDU…

Aliağa Belediyesi kuruluşu olan ALİAĞA BELEDİYESİ JEOTERMAL ANONİM ŞİRKETİ çeşitli zamanlarda çeşitli şirketlerden onaltı milyon fatura alınarak bu parayı ödenmiş gibi gösterilerek belediyenin kamu hizmeti için harcanması gereken paralar birilerinin cebine girdi.

Bu faturaların Başkan ACAR’ın talimatıyla alındığı ve paraların başta başkan ve bazı kişiler arasından bölüşüldüğü iddia edildi. Bu konuda Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı’nda soruşturma devam edilmektedir.




BAŞKAN ACAR’IN AŞK TRAFİĞİ…

Başkan Acar’ın adı yasak aşklarla da gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Adı pek çok kadınla anılan ACAR, son olarakta M. B. isimli kadınla yaşadığı uzun süreli yasak aşkla gündeme bomba gibi düştü. Yasak aşkını belediye bünyesinde çalıştıran ACAR, kendisinden bir çocuğu olduğu iddiası Aliağa’da şok etkisi yaratırken, sözkonusu kadına Aliağa’da bulunan SN PARK’ta iki daire satın aldığına iddialar arasında yerini aldı. M.B. adlı kadın Başkan ACAR’dan olduğu iddia edilen oğlu ile birlikte başkanın kirasını ve masraflarını karşıladığı Bostanlı’daki bir dairede oturduğu iddia edildi.


Yorumlar

Popüler Yayınlar